Uncategorized

Kommunikation og humor

Har du nogensinde været til et foredrag omkring kropssproget, det har jeg, og jg kan varmt anbefale det. Det var en hel dag i Århus, og det var lige som om at den person der underviste i kropssproget, var stand-up komiker. Han var sjov og meget underholdende, og så forstod han at inddrage sit publikum, så vi kunne mærke på egen krop, det vi havde lært. Jeg syntes jo det er spændende at blive opmærksom på sit eget kropssprog, og de signaler jeg sender ud – og jeg kender nu godt mine negative signaler jeg udsender, når jeg bliver negativt berørt følelsesmæssigt – jeg lukker i som en østers, og flygter væk ved første givne lejlighed.

Jeg har sågar forlade en konfirmation engang, fordi jeg ikke kunne holde ud at sidde ved et bord med fulde mennesker. Så jo, jeg kender godt mit kropssprog, men jeg kender også andres, så det giver mig en lejlighed til at være på forkant med evt. konflikter.

Brug dit kropssprog bevidst

Der er ingen tvivl om hvad pigen på billedet fortæller – stop, lad være. Flere personale grupper på skoler og børne institutioner burde få et i kropssprog. Søger man på nettet med foredrag kommunikation+humor, kommer der e t anerkendt firma op, der vil kunne hjælpe disse personalegrupper til bedre at kunne forstå børns kropssprog. Det ville give færre konflikter og en bedre indlæring i skolen. Jeg har selv været på kropssproget.dk kurser, og de har været rigtig givtige i forhold til mit professionelle arbejde og private liv.

Comments are closed.

0 %