Hus og have

Havegødning

Det er alle os der har hus og have, der nok anvender gødning i deres haver, således at haven står flot og frodig. Der er da heller ikke noget bedre en en rigtig dejlig grøn græsplæne. Nu bor jeg selv i lejlighed, men jeg er sikker på at der anvendes gødning herude, for vores store grønne arealer, står bare så flot og uden ukrudt. Ikke en golfbane, men et dejligt grønt område.

Jeg er også sikker på at dem der står for vores store grønne områder har fokus på at det er produkter af naturlig havepleje, og at de er økologiske og miljøvenlige haveprodukter. Vi skal jo passe på vores sarte jord.

Haveentusiaster

Billedet viser hvad man ofte bruger når man skal en tur i haven, dog syntes jeg der mangler noget vigtigt, som Gødning, da vores jord er blevet drænet for mange gode stoffer gennem tiderne. Så anlægger jeg en have, hvor jeg gerne vil have dejlige grøntsager, ja så kommer jeg ikke udenom noget super god gødning. Hvis jeg køber det hos grogreen.dk så ved jeg at deres gødning er organisk og at det styrker mikrolivet i jorden og derved også planterne. Jeg elsker at kunne gå ud i min have og klippe purløg til min æggemad, hente rødbeder til min juice. Jeg har ikke været så heldig med mine blomkål, for her var flere orme end kål. Mine gulerødder blev heller ikke til noget, dem havde dyrene spist. Men disse ting sker alligevel også selvom man ikke bruger gødning.

Comments are closed.

0 %