Boligindretning

Vasen, der er smuk helt uden blomster i

Buketter bringer liv i hjemmet

Som så mange andre så er jeg stor tilhænger af, at bringe naturens gaver indendørs. Det pynter og giver hjemmet et helt andet udtryk. Det er imponerende, at der ikke skal mere til, men det er sandeligt ikke noget, jeg klager over! Når man udvikler en forkærlighed over for blomster og planter som del af indretningen, så møder man også udfordringen, der lyder: De holder ikke altid særligt længe. Personligt er jeg meget blad for blomster og buketter, og derfor har jeg ledt efter store glasvaser, som kunne holde de smukke anordninger. Tidligere blev jeg altid så bedrøvet, når jeg skulle smide en buket visne blomster ud, men efter at jeg har fundet vaser, som er betagende (selv uden blomster i sig), så gør det mig faktisk ikke så meget længere.

Evighedsbuketterne vandt også mit hjerte

Som så mange andre har jeg de sidste par år eksperimenteret lidt med evighedsbuketter. Lyder det lidt bedstemoragtigt? Sådan var det måske for 10 år siden, men der er i den grad sket noget med bindingen og udtrykket for evighedsbuketter. De er så dejligt nemme, så de står i mine smukke vaser, når det lige passer med resten af borddækningen. Når jeg så vil have friske blomster på bordet, så kan evighedsbukket snildt bare gemmes i skabet, indtil de skal på igen. Det hænder dog, at jeg helt undlader at sætte noget i vasen, men som sagt, så har jeg også fundet vasen (og vaserne), der er smuk helt uden blomster i.

Comments are closed.

0 %