Industri og Erhverv

SMS løsning til Bibliotekssystem Cicero

Jeg er dybt imponeret over hvor stærkt udviklingen indenfor SMS verdenen er – og hvordan de mange IT systemer skal kunne sammen arbejde. Jeg kender en del indenfor branchen, og ved at firmaet Suresms.com holder sig ajour med alle de nye systemer, krav og standarder der er til det nye Fælles Bibliotekssystem Cicero også kaldet FBS. Jeg har også selv, efter mine venners anbefalinger, installeret og fået opsat Cicero – og det var lige til og meget nemt, for selv en bruger som mig. Jeg startede med den gratis test konto, så jeg lige selv kunne teste programmet af, og jeg må sige at det virker helt upåklageligt. Det bedste for mig er at der er sikkerhed og overvågning 24/7, så skulle der opstå et eller andet uforudset, bliver det fanget med det samme.

SMS løsning til fælles bibliotekssystem

Det er altså bare smart – og jeg tænker jo selv på, hvor effektivt det er, når man anvender SureSMS til at komme direkte ud til den enkelte bruger. Som erhvervsdrivende, er jeg simpelthen nødsaget til at følge med udviklingen, da jeg ellers falder bag vognen og mine konkurrenter løber afsted med ordren og dermed kunden. Så for mig har det været godt, lige at sætte mig ind i hvad det betyder at have denne tjeneste eller SMS løsning. Prisen er til at have med at gøre, og jeg kan styre det selv, da det afhænger af hvor mange sms jeg sender afsted. Det har været en god investering, og har været med til at vækste min virksomhed.

Comments are closed.

0 %