Industri og Erhverv

Sådan kan du lære at tale polsk

Skræddersyet eneundervisning – lær at tale polsk

Uanset om det er business eller pleasure, kan du bruge Word to word til at lære polsk. Fx hvis du planlægger en rejse til Polen og gerne vil kunne begå dig i dine oplevelser rundt i lokalsamfundet. Eller hvis din virksomhed jævnligt kommunikerer og samarbejder med Polske forretningsforbindelser.

Eneundervisning med udgangspunkt i dit niveau

Word to word tilbyder eneundervisning til alle – lige fra begyndere til øvede. Her starter du altid med et uforpligtende møde, hvor I sammen gennemgår dine forventninger til undervisningen. Herefter går du i gang med et intensivt kursus, så du kan nå dine mål, og til sidst slutter du af med at gennemføre en test, så du både får et diplom samt en vurdering af, hvor højt dine sproglige polske færdigheder ligger.

Derfor skal du lære polsk til erhverv

Når man handler med et andet land, giver det mange gange rigtig god mening at kunne sproget. Når man kommunikerer gennem et tredje sprog, som fx engelsk, kan noget af meningen nogen gange gå tabt, og der opstår lettere misforståelser. Desuden giver det et godt indtryk, at man har brugt tid på at lære sproget, og det gør ens forretningsforbindelser venlige stemt.

Derfor skal du lære polsk til privat

Hvis du gerne vil rejse gennem Polen og have en autentisk oplevelse, er det en stor hjælp at kunne sproget. På den måde skiller du dig ikke helt så meget ud som en turist, og du vil få mere unikke oplevelser med derfra.

Comments are closed.

0 %