Hus og have

Opmagasinering eller leje af ekstra lagerplads

Ja, hvad er det lige man skal bruge det til – jeg selv havde brug for opmagasinering af alle mine haveredskaber og udendørs ting, indtil mit eget redskabsskur var bygget færdigt. Jeg var lykkelig over at jeg fandt et sted hvor jeg kunne leje en container som jeg kunne benytte som midlertidigt redskabsskur. Containeren behøvede ikke at være isoleret, så den var heldigvis billig at leje, og for mig var det guld værd, at alle mine haveredskaber og havemøbler kunne stå i tørvejr og i et aflåst rum i den periode indtil mit eget redskabsrum blev færdig bygget. Jeg kan varmt anbefale andre at tænke over at der findes disse muligheder – ikke bare som i mit tilfælde, men i det hele taget, når man står og mangler opmagasinerings plads af en eller anden årsag.

Opmagasinering i et lager

Der findes selvfølgelig også lagerrum, hvis man bor til leje i en lejlighed, og ikke har muligheden for at have en container stående udenfor sin dør. Lager til leje har flere forskellige typer lager rum, enten i noget nybygget eller ældre lagerbygninger. Jeg selv får nok også brug for det, når jeg skal flytte til en lejlighed – for så skal jeg lige have styr på mine ting, noget skal sælges og andet tager jeg med – men indtil de ting der skal sælges er solgt, er det jo en oplagt mulighed at få tingene opmagasineret i en lagerhal, hvor det ikke bliver fugtigt og muggent, men står opbevaret et tørt og sikkert sted i nærheden.

Comments are closed.

0 %