Mad og Sundhed

De bedste krystaller mod stress og angst – lad krystallernes energi hjælpe dig.

De bedste krystaller mod stress og angst.

Vidste du at krystaller kan afhjælpe forskellige psykiske lidelser, f.eks. stress og angst? Krystallernes helende kræfter kan fjerne de blokeringer, der giver ubalance i krop og sjæl. Når sindet er sygt, kan energien ikke flyde frit og det kan være en ond selvbekræftende cirkel.

Vores tanker bestemmer vores forskellige skæbner. Negative tanker og angst er ikke hensigtsmæssige tanker, der hjælper dig til et godt liv. Krystaller kan nemt købes hos krystalforretninger, som f.eks. Anna Nordica.

Du vil her få de bedste og mest effektive krystaller, der kan hjælpe dig videre og væk fra de uhensigtsmæssige tankemønstre, der uundgåeligt følger med stress og angst.

Lad disse krystaller hjælpe dig.

Nogle krystaller er mere effektive end andre, når det gælder reducering af stress og angst. De mest effektive er:

  • Ametyst – tiltrækker de rolige energier og kan afhjælpe et angstanfald samt giver en klarhed, der kan hjælpe dig til at forstå, hvorfor du reagerer som du gør.
  • Himalaya bjergkrystal – sørger for at holde dig fokuseret og har samme rolige effekt som ametysten. Samtidigt vil den give dig en særlig indsigt i dig selv.
  • Sodalit – fjerner følelser som frygt og spændinger. Det er dog vigtigt at huske at disse følelser har en årsag og du er nødt til at gå på opdagelse i de følelser. Men når tankemylderet presser for meget på, er denne krystal rigtig god.
  • Shungit – beskytter mod elektromagnetiske felter og har en beskyttende effekt.

Alle krystaller har den helende effekt, men det kan godt betale sig at benytte dem, som har de rigtige energier,

Comments are closed.

0 %