Boligindretning

Nyd bjerge med sol eller sne

Alle med et arbejdsliv ved, at kroppen kan trænge til en pause. Skiferier er som et helle, hvor vi kan nyde naturen og spise god maden efter en lang dag på ski. Vi danskere har ikke selv sne at boltre os på, men vi er så heldige, at vi har snebeklædte bjerge tæt mod nord og mod syd. Spørgsmålet er blot, hvilken vej, vi skal rejse for at få dejligt røde kinder.

Dyrk også bjergene med sol

Bjergene er også værd at besøge om sommeren. Lige nu sidder jeg på en bjergskråning i Italien, hvor der om vinteren er dækket med sne. Nu er der vinranker, oliventræer, lavendler og salvie, der spreder duft af velvære. Arhh, Her kan jeg sidde i dagevis uden at skulle andet end nyde den smukke udsigt ud over bjergene.

Efter sådan et ophold i bjergene er hjernen klar til at tage fat igen, og jeg oplever, at jeg kan yde endnu mere, når jeg kommer retur.

Comments are closed.

0 %