Ferie og lejligheder

Kom til årets bedste julefrokost på Scandic Sluseholmen

Julen nærmer sig, og det betyder hygge, samvær og gode traditioner, heriblandt den årlige julefrokost med kolleger, venner eller familie. Hvis du vil opleve årets bedste julefrokost, så er Scandic Sluseholmen stedet for dig (https://grunkeventfirmajulefrokost.dk/julefrokost-paa-scandic-sluseholmen/). Vi tilbyder en festlig aften fyldt med god mad, drikkevarer og hygge i moderne omgivelser tæt på vandet.

Scandic Sluseholmen byder på en fantastisk julefrokost med plads til op til 400 gæster. Så uanset om du vil afholde julefrokosten med alle dine kolleger eller med vennerne, så er der rigelig plads til jer alle sammen. Vi holder festen i hyggelige omgivelser tæt på vandet, som skaber den perfekte julestemning. Og med vores beliggenhed på ca. 5 km fra Københavns centrum er vi nemme at komme til med offentlig transport eller i bil.

Vores dygtige kokke sammensætter en lækker julemenu med både traditionelle retter og nytænkte klassikere. Vi går meget op i friske og lokale råvarer, og alle retter tilberedes med stor omhu og kærlighed. Vi har også plads til vegetarer og personer med allergier, så alle kan have en dejlig julefrokost uden bekymringer.

Vi sørger naturligvis også for god underholdning og hyggelig stemning hele aftenen. Vores DJ spiller musik, der får dig op at danse, og vores bartendere serverer drinks og cocktails hele natten lang. Vi har også arrangeret en række sjove og hyggelige konkurrencer, som du og dine gæster kan deltage i og skabe gode minder fra aftenen.

Hvis du vil have alt det bedste fra en julefrokost, så skal du vælge Scandic Sluseholmen. Vi er stolte af at kunne bringe glæde og gode minder til vores gæster, og vores julefrokost er ingen undtagelse. Vi byder dig hjerteligst velkommen til årets bedste julefrokost på Scandic Sluseholmen.

Comments are closed.

0 %