Mad og Sundhed

Find lækkert tilbehør til kaffe.

Når man har fået købt sin kaffe, er det også vigtigt, man evner at opbevare den så luft og fugt ikke kan trænge ind.

Nu er det muligt, at købe poselukkere i 3 forskellige længder, som er med til at sikre, at kaffen holder sig frisk og lækker i længere tid.

Poselukkerne tåler opvaskemaskine, køl og frost.

Mange opbevarer også kaffen i en kaffedåse. Hvad med en fin retro kaffedåse, som kan stå på køkkenbordet. Der er nu noget nostalgisk over disse retro kaffedåser.

Hvis man er ude til et arrangement, hvor man har medbragt kaffe, er det dejligt, med nogle papkopper. Man kan servere kaffen på bedste vis i disse kaffekopper, og samtidig skåne klimaet for større mængder plastik.

Når man er på jagt efter tilbehør til kaffe, er der mange muligheder, for at finde netop lige det man står og mangler. Eller som man ikke var klar over man manglede.

Når nu sommerferien er overstået for mange, er det rart engang imellem at tage nogle weekendudflugter. Her er det fantastisk at smøre en madpakke og medbringe en kvalitetstermokande til kaffen. En Stanley Classic termokande i rustfrit stål har tidløst design og en fantastisk holdbarhed.

Dette sikrer, den kan tages med på mange udflugter, hvor man sammen kan danne gode minder på mange ture. Hvor man ikke går ned på kaffeudstyr, og ender med en lunken kaffe. Eller at termokanden lækker og spilder halvdelen af kaffen i bilen. Inden man overhovedet har nået at få en kop.

Køb tilbehør til kaffe idag på Peter Larsen Kaffeshop.

Comments are closed.

0 %